Nieuws

RAV Hollands Midden: Hoogst haalbare kwaliteit op 112-oproepen

RAV Hollands Midden is erkend als Accredited Centre of Excellence (ACE). Dit betekent dat onze 112 dienstverlening van de hoogste kwaliteit is!

rav hm erkend als ace website

Alle inwoners en bezoekers van Hollands Midden kunnen rekenen op professionele en levensreddende hulp als ze 112 bellen. Elke dag. De ACE erkenning onderstreept het harde werk en toewijding op de geneeskundige meldkamer. Onze centralisten kunnen de beller heel gericht helpen om eerste hulp te verrichten totdat de ambulance er is, of door te verwijzen naar de juiste zorgverlener, zoals een huisarts. Door het stellen van gerichte vragen op de situatie waarvoor iemand belt, kunnen we dus heel gericht de optimale dienstverlening bieden.

Uitreiking ACE certificering
Deze week zijn een aantal collega’s naar het NAVIGATOR congres (internationaal congres georganiseerd door International Academies of Emergency Dispatch – de leverancier van het systeem) afgereisd om onze ACE-certificering officieel te ontvangen!

Xander Kluts, Locatiehoofd Meldkamer ambulancezorg: “Het behalen van de hoogst haalbare kwaliteit op 112-oproepen is een feit.”

Hecht RAV Hollands Midden vindt het belangrijk om de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden zodat de burger de juiste zorg krijgt. Naar de NAVIGATOR gaan gaf ons veel inspiratie om de kwaliteit van onze dienstverlening op de meldkamer nog beter te maken. Onze centralisten kregen hier nieuwe inzichten in het protocol, leerden van ervaringen uit de hele wereld en ontdekten de nieuwste ontwikkelingen op meldkamers. Door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen, blijven we vooroplopen in ons vakgebied.

rav hm erkend als ace 2 website
Scroll naar boven