Kenniscentrum

Bevorderen kennis acute zorgketen

Het doel van ons Kenniscentrum is het bevorderen van kennis binnen de acute zorgketen in regio West. Vanuit de verbindende rol is het NAZW in staat om ketenpartners bij elkaar te brengen om informatie, expertise en ervaringen uit de praktijk op verschillende niveaus regionaal te verzamelen, bundelen en te delen.

Door het gezamenlijk uitvoeren van onderzoek, het actief aanbieden van kennis en het initiëren van innovaties wordt daarmee een bijdrage geleverd aan het continu verbeteren van de kwaliteit van de acute zorg.

spoedeisende hulp oefenen met pop 1563 nazw
geboortezorg 2087 nazw

Breed scala aan kennisevenementen

We  organiseren en faciliteren een breed scala aan kennisevenementen. Deze activiteiten kunnen gericht zijn op de gehele acute zorgketen uit de regio West, of specifiek voor een bepaald specialisme of thema in de regio. Het aanbod van de regionale kennisevenementen wordt  ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ketenpartners om het aanbod aan te laten sluiten bij de behoeften uit de regio. Bekijk het overzicht van ons volledige aanbod aan kennisevenementen.

Ook wetenschappelijk onderzoek op het gebied van acute- en traumazorg en traumaregistraties maken onderdeel uit van het regionale kenniscentrum. Lees op deze pagina wat wij op dit gebied allemaal doen.

Heeft u vragen over ons aanbod van kennisevenementen of een idee voor een thema of een kennisevenement? Neem dan contact met ons op via info@nazw.nl.

Scroll naar boven