Nieuws

Nieuws van de ketenpartners

Op deze nieuwe website hebben we een nieuw onderdeel geïntroduceerd genaamd ‘Nieuws van de ketenpartners’. Dit betekent dat we de artikelen van onze ketenpartners plaatsen op deze nieuwspagina en we hier vanuit de nieuwsbrief naar verwijzen. Ook zullen we relevante artikelen extra belichten op onze LinkedIn-pagina of in onze nieuwsbrief om zo meer aandacht rondom belangrijke onderwerpen te genereren.

nieuws van onze ketenpartners

Up-to-date
Om ervoor te zorgen dat we bij het NAZW altijd relevant nieuws uit de regio kunnen delen, vragen we onze ketenpartners om hun artikelen, wanneer deze gereed zijn voor publicatie, naar info@nazw.nl te sturen. Het verzoek vanuit ons voor het aanleveren van nieuwsberichten blijft bestaan, maar daarnaast kunnen artikelen mét foto doorlopend naar ons worden gestuurd. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de inhoud die we delen altijd up-to-date is.

We geloven dat deze veranderingen de kwaliteit en relevantie van onze nieuwsbrief zal verbeteren. Als jullie vragen of suggesties hebben, laat het ons dan weten.

Scroll naar boven